“We gaan graag met ondernemers in gesprek over verduurzaming en circulair verbouwen”

“We gaan graag met ondernemers in gesprek over verduurzaming en circulair verbouwen”

Hubert-Jan van den Brink is projectleider en verantwoordelijk voor het management van Giesbers Servicebouw. Onlangs trad hij als bestuurslid toe tot MKB Wijchen en werd hij geïnterviewd door Wijchen Zakenvisie.

“Ons moederbedrijf Giesbers Ontwikkelen en Bouwen voert schitterende bouwprojecten uit. We willen graag de samenwerking en relatie met de opdrachtgever voor de langere termijn in stand houden en een vervolg geven. Vanuit die gedachte is Giesbers Servicebouw opgericht.

“In ons vinden opdrachtgevers een partner die de relatie tussen kostenefficiency en duurzaamheid inzichtelijk kan maken en realiseren”

Wij voeren meerjarig onderhoud uit voor klanten van Giesbers en volgen serviceverzoeken van hen op. Hoofdmoot voor Servicebouw is inmiddels echter het realiseren van projecten tot ca. 1,5 miljoen euro voor onze eigen opdrachtgevers, waarbij de focus ligt op de segmenten werken, leren, zorgen en produceren. En in bestaande omgevingen voeren wij renovaties, slimme bouwkundige aanpassingen of uitbreidingen uit om een gebouw duurzaam en toekomstbestendig te maken”, aldus Hubert-Jan van den Brink.

Lees het hele interview in Wijchen Zakenvisie hieronder.