Klaslokalen Liemers College Landeweer intern verbouwd

Klaslokalen Liemers College Landeweer intern verbouwd

Toen de scholen door het coronavirus een tijd dicht gingen, heeft het Liemers College, onderdeel van Onderwijsgroep Quadraam, Servicebouw gevraagd een interne verbouwing eerder op te starten bij locatie Landeweer in Zevenaar. Het gaat om het aanpassen en (her)indelen van klaslokalen op een aantal verdiepingen.

Wij voeren voor Quadraam op basis van een meerjarig onderhoudscontract diverse werkzaamheden uit op scholen in onder meer Arnhem, Duiven, Didam en Zevenaar. Op de locatie in Zevenaar hebben we op een aantal verdiepingen klassen aangepast en opnieuw ingedeeld. Zo zijn er wanden verplaatst en wanden met kozijnen gedemonteerd om nieuwe ruimtes te kunnen creëren. Enkele deurkozijnen worden in het kader van circulair verbouwen hergebruikt of aangepast voor hergebruik.

De werkzaamheden vinden plaats bij de klaslokalen van Zorg en Welzijn, Koken, de Leerpleinen en bij Techniek, Metaal en Elektro. De werkzaamheden op de derde en een deel van de tweede verdieping zijn klaar. Nu de leerlingen weer gespreid naar school mogen en er binnenkort ook herexamens worden afgenomen zij we even gestopt. In juli gaan we verder met het andere deel van de tweede verdieping en de vloer van de begane grond.