Uitbreiding

Hulp bij maatwerkvragen

Als jouw wens niet te realiseren is in het bestaande vastgoed helpen wij je graag met jouw maatwerkvragen op het gebied van uitbreiding of kleinschalige nieuwbouw. Wij kunnen je de beste service bieden als wij samen met jou vroegtijdig over het project meedenken. Dat begint vaak al met het zorgvuldig analyseren van jouw vraag, uitgangspunten en verwachtingen omtrent het toekomstige resultaat.

Bekijk al onze diensten

Extra ruimte creëren

Jouw onderwijsinstelling krijgt meer aanmeldingen dan je scholieren kunt huisvesten? Dan breiden wij voor jou uit met een of meerdere nieuwe lokalen. Je wilt de bewoners van jouw zorginstelling meer service kunnen bieden maar het ontbreekt aan de daarvoor benodigde ruimte? Wij realiseren een nieuwe aanbouw voor je die naadloos aansluit bij de bestaande bouw.

Onze focus ligt op de sectoren (Semi)Overheid, Maatschappelijk (onderwijs en zorg), Zakelijke Utiliteit en Industrie. Hier zijn wij sterk in. Elke sector kent zijn eigen ontwikkelingen en aanpak.

Klein of groot

Giesbers Ontwikkelen en Bouwen verwijst projecten die qua omvang beter passen bij Giesbers Servicebouw door naar ons. Omgekeerd doen wij hetzelfde. Dat is het voordeel van ons bedrijf: klein als het kan, groot als het nodig is.