Over Ons

Wie zijn wij? Wij zijn Giesbers Servicebouw, persoonlijke partner op het gebied van bestaand vastgoed. In een continu veranderende wereld moet jouw vastgoed mee kunnen bewegen met de ontwikkelingen in je organisatie en de omgeving zodat jij succesvol kunt (blijven) opereren. Vanuit een servicegerichte aanpak met passie voor ons vak en plezier in ons werk helpen wij je met jouw huisvestingsvraag op het gebied van Verduurzaming, Renovatie & Verbouw, (Meerjarig) Onderhoud of Uitbreiding.

Dit doen we door creatieve oplossingen die bijdragen aan het succes van jouw organisatie. Het liefst zonder pagina’s dikke contracten en complexe procedures maar vanuit vertrouwen en duidelijke afspraken. Je bent verzekerd van één vast aanspreekpunt en een betrokken en vertrouwd team met een groot probleemoplossend vermogen. Die komen met oplossingen die positief verrassen. En het beste bij jouw vraagstuk en organisatie passen. Maak kennis met Giesbers Servicebouw en ervaar hoe het ook kan.

Giesbers Servicebouw
Persoonlijk. Verrassend. Passend.

Bekijk al onze diensten

Onze beloftes

  • Succes. We dragen bij aan de continuïteit en het succes van jouw organisatie door het up-to-date houden van je (bestaande) vastgoed.
  • Plezier. We hebben lol in wat we doen en dat doen we graag samen met jou.
  • Passie. We hebben hart voor ons werk en voor jouw organisatie.
  • Creativiteit. Jouw vraagstuk verdient de beste oplossing, binnen de kaders. Daarom kijken we ook naar alternatieve oplossingen die positief verrassen.
  • Vertrouwen. Wij gaan voor langdurige samenwerkingen, zonder gedoe. Met jou en met onze partners.

Klein als het kan, groot als het nodig is

Wij hebben diverse disciplines in huis die ervoor zorgen dat wij elke uitdaging met vertrouwen aangaan. Mocht jouw uitdaging daarom vragen dan werken wij nauw samen met andere bedrijven binnen Giesbers Groep waaronder Giesbers Ontwikkelen en Bouwen uit Wijchen. Wij zijn complementair aan elkaar en maken gebruik van elkaars diensten en expertise. Giesbers Servicebouw: klein als het kan, groot als het nodig is.

Giesbers is een betrouwbare partner gekenmerkt door vakmanschap, professionaliteit en korte lijnen. Minstens zo belangrijk vind ik onze samenwerking met een lach!
Wim Strunk
Vestigingsdirecteur, Unica Building Services
Jullie zijn een kennisorganisatie. Een partij die van tevoren meedenkt over de risico’s, dat is van grote waarde.
Rob Wouters
Projectleider verduurzamen vastgoed, gemeente ’s-Hertogenbosch
Door ruime kennis en ervaring, heldere communicatie en uitwerking in detail zijn jullie in staat ieder bouwproject volgens afspraak op te leveren.
Luc van der Burgt
Adviseur Vastgoed, Veiligheidsregio Gelderland-Zuid
Jullie denken echt mee in oplossingen. En hebben daarin het voortouw genomen.
Alies Groeneveld
Projectleider Huisvesting, Pro Persona
Belangrijk voor de samenwerking is om lol en plezier met elkaar in het werk te hebben. En dat hebben we met jullie.
Rob Wouters
Projectleider verduurzamen vastgoed, gemeente ‘s-Hertogenbosch
Jullie hebben met constructief meedenken, en met de nodige flexibiliteit in de werkprocessen, gezorgd voor een sterke verbetering in de afhandeling van reparatieverzoeken. En blijven hier scherp op toezien wat heeft geleid tot een hogere waardering van onze huurders.
Frank van Houdt
beheerder | caretaker, Idealis
Wat mij positief verrast heeft is de samenwerking, op basis van vertrouwen.
Alies Groeneveld
Projectleider Huisvesting, Pro Persona
Jullie kracht zit in bouwteam; eigen expertise, meekijken, vooruit denken, mee kunnen vormgeven, meedenken over risico’s. Dat blijkt uit jullie houding en proactieve rol in het team.
Rob Wouters
Projectleider verduurzamen vastgoed, gemeente ’s-Hertogenbosch
Jullie projectleider begrijpt de wensen van de gebruiker en heeft oog voor het primaire proces.
Luc van der Burgt
Adviseur Vastgoed, Veiligheidsregio Gelderland-Zuid
Jullie zijn voor mij echt een heel open, makkelijk toegankelijke organisatie. Heel persoonlijk.
Alies Groeneveld
Projectleider Huisvesting, Pro Persona