Renovatie & Verbouw

Levensduur verlengen

Waardevolle gebouwen behouden en hun levensduur verlengen. En ze tevens laten winnen aan functionaliteit en waarde waardoor ze perfect zijn afgestemd op de hedendaagse én toekomstige eisen van jou en gebruikers.

Wanneer kiezen voor renoveren of verbouw

Bij renovatie en verbouw gaat het om het deels vernieuwen of verbouwen van bestaande gebouwen. Want nieuwbouw of verhuizen naar een andere locatie is niet altijd nodig. Vooral niet als je eigenlijk niet weg wilt waar je zit, maar er wel aanpassingen aan jouw gebouw gedaan moeten worden. Tijdens een renovatie of verbouwing optimaliseren wij het gebouw en passen wij het aan aan jouw veranderde wensen. Bijvoorbeeld door het vervangen van kozijnen of wanden, maar ook het isoleren van het dak of de gedeeltelijke sloop en verbouw van jouw pand behoren tot de mogelijkheden. Vaak is een renovatie of verbouwing goedkoper dan verhuizen. Dat kan een andere reden zijn waarom je hiervoor kiest. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vastgoed? Neem dan contact met ons op.

Klein als het kan, groot als het nodig is

Voor de renovatie en verbouw van grootschalige projecten, zoals de renovatie van het Erasmusgebouw van de Radboud Universiteit, verwijzen wij je graag door naar de Renovatie- en Transformatietak van Giesbers Ontwikkelen en Bouwen. Zij zijn hier optimaal voor ingericht. Giesbers Servicebouw en Giesbers Ontwikkelen en Bouwen zijn complementair aan elkaar en maken gebruik van elkaars diensten en expertise. Dat is het voordeel van ons bedrijf: klein als het kan, groot als het nodig is.