Verduurzaming

Wij dragen graag ons steentje bij

Dit is hét moment om je vastgoed te verduurzamen. De klimaatafspraken eisen het, de markt en maatschappij vragen erom. Bovendien levert het geld op. Maar hoe maak je als ondernemer de beste keuzes op het juiste moment? Waar begin je, wat doe je en wat levert het op?

Bij het verduurzamen is circulariteit, hergebruik van bestaand vastgoed, ons uitgangspunt. Lees meer over hoe wij je kunnen adviseren en helpen verduurzamen

Bekijk onze diensten

Verandering begint bij jezelf

Natuurlijk denken wij niet alleen mee over de duurzaamheid van uw project en organisatie, maar proberen we als onderneming ook zelf zo veel mogelijk het milieu te ontzien. Onder meer door onze bedrijfsprocessen zo in te richten dat verspilling van grondstoffen wordt tegengegaan. Binnen Giesbers is er veel aandacht voor duurzaamheid, hergebruik en het zo veel mogelijk terugdringen van milieubelastende activiteiten. Zo hebben wij onlangs ons kantoor in Wijchen circulair verbouwd. Verandering begint tenslotte bij jezelf en dus binnen je eigen organisatie.

Wilt u graag persoonlijk advies? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Energiebesparingsplicht

Wist u bijvoorbeeld dat bedrijven en instellingen verplicht zijn maatregelen te treffen voor energiebesparing die binnen vijf jaar terugverdiend kunnen worden? Sinds 1 juli 2019 is daar nog een wettelijke verplichting bijgekomen. Volgens de Informatieplicht Energiebesparing bent u voortaan namelijk ook verplicht te rapporteren in het eLoket van RVO welke maatregelen u hebt uitgevoerd. En de komende jaren zal er alleen maar meer regelgeving rondom verduurzaming komen.