Holding Trebbe neemt Giesbers over

Holding Trebbe neemt Giesbers over

“Bedrijven passen goed bij elkaar en versterken elkaar”

De holding van de familie Trebbe neemt Giesbers over. Partijen bereikten hierover overeenstemming. De overname, die nog goedgekeurd moet worden door Autoriteit Consument en Markt, betreft de Giesbers bedrijven met vestigingen in Wijchen en Rotterdam en Kalliste Woningbouwontwikkeling gevestigd in Nieuwegein. De bedrijven blijven zelfstandig werken onder de huidige directie.

René aan de Stegge: “Na het besluit om als eigenaar terug te treden, zochten we naar een bedrijf dat goed past bij de Giesbers bedrijven en Kalliste Woningbouwontwikkeling en de ambitie heeft om deze als zelfstandige bedrijven met het ingezette beleid voort te zetten. In Trebbe hebben we de juiste partner gevonden. De bedrijven kennen veel overeenkomsten en versterken elkaar qua werkgebied en marktbenadering.”

Hein Trebbe jr.: “Wij zijn ontzettend blij dat wij deze drie bedrijven mogen overnemen. Met de overname breiden wij onze activiteiten en ons werkgebied uit. Giesbers is financieel gezond, heeft een duidelijk beleid en is van origine een familiebedrijf met de blik op de lange termijn. Dit komt overeen met Trebbe en daarom ben ik ervan overtuigd dat we goed bij elkaar passen.”

Over Giesbers

Giesbers is actief in het westen, midden en zuiden van het land. Bij de drie bedrijven werken ca. 120 medewerkers. In 2017 was Giesbers goed voor een omzet van ruim 131 miljoen. De overname heeft geen gevolgen voor het personeel van Giesbers en Trebbe. De Giesbers bedrijven blijven als eenheid en zelfstandig onder de eigen namen en rechtstreeks onder de holding als zusterbedrijven van Trebbe opereren.

Over Trebbe

Trebbe Groep is een familiebedrijf en bestaat uit de werkmaatschappijen Trebbe Wonen, met vestigingen in Enschede, Zwolle en Nieuwegein en Trebbe Bouw met vestigingen in Groningen, Nieuwegein en Zwolle. Daarnaast heeft Trebbe nog twee deelnemingen: Dijkham bouw B.V. in Nijkerk en Bouwbedrijf Van den Hengel in Soest. Trebbe is actief in het noorden, oosten, midden, westen en zuiden van het land. In 2017 draaide Trebbe Groep een omzet van 278 miljoen met 299 medewerkers.