Servicebouw behaalt titel D.O.E. (Duurzaam Onderhoud Expert)

Servicebouw behaalt titel D.O.E. (Duurzaam Onderhoud Expert)

Giesbers Servicebouw heeft succesvol de bedrijfsaudit doorlopen voor de D.O.E. (Duurzaam Onderhoud Expert) Certificering van Repair Care International voor houtrotherstel. Om als organisatie voor deze titel in aanmerking te komen, geldt een aantal voorwaarden. Zo moeten wij medewerkers in dienst hebben met een Niveau 3-erkenning en de aspecten van duurzaam onderhoud in geveltimmerwerk in onze eigen operationele processen hebben geïntegreerd. En dat hebben we.

Na een interne en externe audit op ons project voor Rijksvastgoedbedrijf in Schaarsbergen hebben we nu ook als organisatie de certificering ‘Duurzaam Onderhoud Expert’ (D.O.E.) behaald. Eerder behaalde een aantal van onze vakmensen dus al trede 3 van de opleiding. Een specialisatie die door steeds meer opdrachtgevers wordt gevraagd, bijvoorbeeld Rijksvastgoedbedrijf voor wie wij raamcontractant zijn.

D.O.E.-gecertificeerde organisaties werken volgens hoge maatstaven, zowel qua kwaliteit van reparaties, werkvoorbereiding, veiligheid en milieu. De erkenning biedt bovendien toegang tot de tienjarige systeemgarantie van Repair Care.