Handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Ook dit jaar waren vele collega’s van Giesbers Servicebouw weer van de partij tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Dit keer samen met partner Unica. Echt teamwork dus!

Voor de bewoners van De Honinghoeve, een zorglocatie van Stichting De Waalboog in de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost, hebben we afgelopen vrijdag bloembakken gemaakt voor in de tuin. Het hiervoor gebruikte steigerhout was over van de bouw en heeft daarmee een nieuwe bestemming gekregen. De Waalboog had ook behoefte aan een pomphuisje op het terrein dat wij gemaakt en geplaatst hebben. Unica heeft de terreinverlichting geleverd en aangebracht. Samen met Giesbers Ontwikkelen en Bouwen werken wij aan nieuwe toekomstbestendige huisvesting voor de bewoners van een andere locatie van De Waalboog; Joachim en Anna in Nijmegen.

De nieuwe bloembakken maken de tuin van De Honinghoeve vrolijk en klaar voor het lenteseizoen dat met het heerlijke weer van de afgelopen weken echt in aantocht lijkt! Samen met Unica kijken wij terug op een zonnige en geslaagde dag. Goed en gezellig om met elkaar op een andere manier samengewerkt te hebben. Met als resultaat veel blije bewoners.