Giesbers Servicebouw sponsor Najaarscongres MKB Wijchen

Giesbers Servicebouw sponsor Najaarscongres MKB Wijchen

Op maandag 14 november staat het MKB Wijchen Najaarscongres op de agenda. Gastspreker die avond is Klaas Dijkhoff. Giesbers Servicebouw is partner van MKB Wijchen en samen met Involon en Rabobank sponsor van dit congres.

Hubert-Jan van den Brink, Hoofd Servicebouw, is als bestuurslid actief bij MKB Wijchen. “Wij vinden het belangrijk lokaal ondernemerschap te stimuleren en zijn betrokken bij diverse MKB-bedrijven in Wijchen en in de regio.” Samen met sponsors Rabobank en Involon wordt hij voorafgaand aan de presentatie van de hoofdgast geïnterviewd over actuele thema’s als duurzaamheidsmaatregelen, financieringsalternatieven en de huidige krappe arbeidsmarkt.

Klaas Dijkhoff heeft een brede blik op de samenleving en het bedrijfsleven en gaat in op de problemen en uitdagingen van deze tijd. Hij is een optimist, dus denkt in kansen. Of het nu gaat om kiezers, klanten of fans: hij weet als geen ander hoe je mensen kunt overtuigen om voor jou te kiezen. Met zijn Brabantse tongval en humor een vlotte spreker met een brede scope op het bedrijfsleven, de politiek en onze samenleving. Niet alleen een ‘aanjager’ voor Brainport Eindhoven, maar ook voor het najaarscongres. Meer informatie over MKB Wijchen en het congres is te vinden op de website van MKB Wijchen.

Naschrift: een terugblik op de avond in een paar foto’s.
Fotograaf: Henri Doeleman