Servicebouw geaccrediteerd voor BespaarGarant-methode

Servicebouw geaccrediteerd voor BespaarGarant-methode

We vinden het belangrijk ons te blijven ontwikkelen als het gaat om het verduurzamen van bestaand vastgoed. Daarom heeft een aantal collega’s onlangs een training gevolgd van Stichting BespaarGarant. Na een positief afgeronde kennistoets is Giesbers Servicebouw geaccrediteerd om de BespaarGarant-methode toe te mogen passen. En dat is positief nieuws voor onze opdrachtgevers.

Betrouwbare standaardmethode voor vereenvoudigen verduurzamingsmaatregelen

Stichting BespaarGarant is een gezamenlijk initiatief van 5 betrokken brancheorganisaties die hun krachten bundelen om drempels weg te nemen bij het opstellen en financieren van verduurzamingsprojecten: Techniek Nederland, Koninklijke Bouwend Nederland, Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), VNO-NCW en MKB-Nederland. Zij bieden een betrouwbare standaardmethode om het verduurzamen van gebouwen gemakkelijker te maken met een technische prestatiegarantie en door een slimme financiering uit lagere energiekosten. En door onze accreditatie kunnen wij onze opdrachtgevers nu dus helpen door een gegarandeerd pakket aan verduurzamingsmaatregelen aan te bieden.

Waarom energie besparen in je gebouw?

Door energie te besparen werken we aan duurzaamheid. Dat is goed, maar ook wat er van je verwacht wordt. De wettelijke eisen voor het verduurzamen van gebouwen worden namelijk steeds strenger. Als je energie bespaart dan biedt dat structurele voordelen:

  • Lagere energiekosten en meer rendement op je investering (duurzame panden verhuren en verkopen beter).
  • Meer comfort en een gezonder binnenklimaat voor de gebruikers van je pand (collega’s, leerlingen, klanten, gasten, huurders en anderen)
  • De zekerheid dat je voldoet aan de wettelijke eisen om de klimaatdoelen te behalen

Ook interesse in energiebesparing via de BespaarGarant-methode? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.