Loods Defensie

Box-in-box ruimte in duurzaam jasje

De gebruikers van de loods van Defensie hadden behoefte aan meer faciliteiten. Daarop heeft Giesbers Servicebouw een ‘box in box’-ruimte in de bestaande loods gemaakt waarin een kleed- en briefingruimte zijn gekomen.

Duurzame aanpassingen

We hebben onder meer duurzame ledverlichting in de hele loods opgehangen, evenals nieuwe heathers die voldoen aan de huidige eisen van duurzaamheid. Het ontbreken van goede sanitaire voorzieningen is opgelost door een sanitaire unit naast de loods te plaatsen en hiervoor, bij het ontbreken van een riolering, een persriool aan te leggen, van in totaal 345 meter.

Gemoderniseerde loods met meer ruimte en voorzieningen

Zowel de wanden als plafonds van de ‘box-in-box’ zijn geïsoleerd, de ruimte is afgewerkt met witte melamine wandbeplating aan de binnenzijde en multiplexbeplating aan de buitenzijde. Het aangebrachte systeemplafond biedt voordelen op het gebied van akoestiek, hygiëne, vochtbestendigheid, duurzaamheid en brandwerendheid. En de vloer is afgewerkt met een coating die ervoor zorgt dat deze slijtvast is.

De gebruikers hebben nu de beschikking over een gemoderniseerde loods in een duurzaam jasje met meer ruimte en (sanitaire) voorzieningen.

Raamcontract

Deze opdracht maakt deel uit van het raamcontract dat Rijksvastgoedbedrijf met Giesbers Servicebouw gesloten heeft voor de ‘bundel’ Projectmatige werken tot 1,5 miljoen euro in de regio Gelderland-Flevoland.

Opdrachtgever
  • Rijksvastgoedbedrijf
Overige partijen
  • Rosendaal SchilderGroep
  • Peters GWW
  • Unica Building Services
Projectfase
  • Gerealiseerd
Expertise
  • Werken