Informatie omwonenden Sporthal Doorwerth

Verduurzamen voor de buurt is communiceren met de buurt

In opdracht van gemeente Renkum gaan wij Sporthal Doorwerth renoveren en verduurzamen. Zodat de sporthal straks weer een moderne en frisse plek is met een eigentijdse uitstraling, waar mensen graag komen sporten.

Omgevingscommunicatie

Wij zullen er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken. Maar een bouwproces brengt altijd iets van overlast met zich mee, daar kunnen we helaas niet om heen. We houden hierbij echter zo veel mogelijk rekening met alle omwonenden. En houden je via deze pagina en onze updates op de hoogte van onze werkzaamheden en de voortgang. Want renoveren en verduurzamen voor de buurt is communiceren met de buurt.

Opdrachtgever
  • Gemeente Renkum
Oplevering
  • 2023
Overige partijen
  • Pola Installatietechniek
  • Hooijer Renkum
Projectfase
  • In uitvoering

Het laatste nieuws

Begin april zijn we begonnen met de renovatie en verduurzaming van Sporthal Doorwerth bij u in de buurt. Komende donderdag 20 april starten we met de voorbereidingen voor de asbestsanering. De totale asbestsanering zal ongeveer 6 weken duren.

Wat gaan we precies doen? We beginnen met het inzagen van de muren om het asbest te kunnen verwijderen.

Wat betekent dit voor omwonenden? Van de asbestverwijdering zelf ondervindt u verder geen hinder. Mogelijk dat u alleen wat geluidsoverlast ervaart van het hak- en breekwerk overdag. En van het in onderdruk houden van de ruimtes ’s avonds en ‘s nachts. Hierdoor zorgen we ervoor dat het stof en de asbest niet naar buiten kunnen. Die geluidsoverlast kunt u vergelijken met een stationair draaiende auto en kunnen we helaas niet helemaal voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Hou mij op de hoogte van dit project!