Voorbereid op de toekomst

Regelgeving rondom verduurzaming

Wist je dat bedrijven en instellingen verplicht maatregelen moeten treffen voor energiebesparing die binnen vijf jaar terugverdiend kunnen worden? En volgens de ‘Informatieplicht Energiebesparing‘ ben je ook wettelijk verplicht te rapporteren in het eLoket van RVO welke maatregelen je hebt uitgevoerd.

We kunnen ons voorstellen dat je niet helemaal thuis bent in deze regelgeving rondom verduurzaming. Daar helpen we je graag bij.

Vragen? Neem contact op

Welke oplossing past bij jou?

Graag helpen wij je en zoeken wij samen met jou naar de voor jou meest efficiënte duurzaamheidsoplossingen. Op het gebied van gebruikscomfort en toe te passen materialen bijvoorbeeld, maar ook op terugverdientijden en onderhoudskosten. Wij helpen je een scherp inzicht te krijgen in welke voordelen jou dit oplevert. Verduurzaming van jouw vastgoed – of het nu een kantoor, onderwijsgebouw, zorginstelling of fabriek betreft – wordt dus nog belangrijker.

Anticiperen op ontwikkelingen

De komende jaren zal er alleen maar meer regelgeving rondom verduurzaming komen. Als bedrijf kun je anticiperen op deze ontwikkelingen door er voor te zorgen dat je voorbereid bent op de toekomst. En daardoor lever je tevens die hoognodige bijdrage aan een gezondere aarde. Doe je met ons mee?