Voorman Timmerman m/v

Passie voor het ambacht en oog voor je omgeving?
Een mooie bedrijfsbus met goed gereedschap dat
je zelf mag samenstellen? Dan is dit jouw baan!

Als Voorman Timmerman ben je het aanspreekpunt op de bouwplaats, stuur je de onderaannemers aan en verricht je alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden. Je werkt hierbij nauw samen met de Projectcoördinator en de Werkvoorbereider/Uitvoerder.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het aan de hand van documenten en tekeningen zelfstandig verrichten van alle voorkomende timmerwerkzaamheden op een project;
  • Het aansturen van de onderaannemers op de bouwplaats;
  • Alert zijn op mogelijkheden om het werk gemakkelijker, eenvoudiger, beter en/of veiliger uit te voeren en het aandragen van verbetervoorstellen hiervoor;
  • In stand houden van veiligheidsvoorzieningen en zo nodig herstellen;
  • Het representatief vertegenwoordigen van Giesbers Servicebouw naar onze opdrachtgevers en hun gebruikers.
Bezit jij deze vaardigheden?
  • Je bent een ervaren Voorman Timmerman die klantvriendelijk is en oplossingsgericht denkt.
  • Je hebt bij voorkeur de primaire en secundaire timmeropleiding / LTS Bouw / VMBO Bouw afgerond, dan wel een brede relevante werkervaring opgedaan.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur E.

Afbeelding bovenaan van Freepik

Wie zijn wij?

Giesbers Servicebouw is dé partner op het gebied van bestaand vastgoed. Onze opdrachtgevers – met wie wij langdurig samenwerken – zijn bedrijven en organisaties die actief zijn in de segmenten (Semi)Overheid, Maatschappelijk (onderwijs en zorg), Zakelijke Utiliteit en Industrie. Wij staan onze klanten bij van serviceverzoeken tot projecten op het gebied van Verduurzaming, Renovatie & Verbouw, (Meerjarig) Onderhoud of Uitbreiding van bestaand vastgoed. De beloftes van Giesbers Servicebouw zijn helder waarbij onze persoonlijke manier van werken de basis is.

We bieden jou een zelfstandige functie in een informele en technische werkomgeving. En daarnaast een marktconform salaris, een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en ook een bedrijfsbus met gereedschap dat je zelf mag samenstellen, goede werkkleding en de juiste PBM’s en andere voorzieningen conform CAO Bouw en Infra.

Enthousiast geworden?

Mail dan je korte motivatie naar mevrouw Hsiao-Fan Hsu (Personeelsfunctionaris) via hhsu@giesberswijchen.nl Vind je het lastig om een motivatie te schrijven, bel ons dan en licht je interesse telefonisch toe. Dat kan via 024 – 6492811 We horen graag van je!