Voorman Timmerman

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Als Voorman Timmerman ben je het aanspreekpunt op de bouwplaats, stuur je de onderaannemers aan en verricht je alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden. Je werkt hierbij nauw samen met de Projectcoördinator en de Werkvoorbereider/Uitvoerder.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het aan de hand van documenten en tekeningen zelfstandig verrichten van alle voorkomende timmerwerkzaamheden op een project;
  • Het aansturen van de onderaannemers op de bouwplaats;
  • Alert zijn op mogelijkheden om het werk gemakkelijker, eenvoudiger, beter en/of veiliger uit te voeren en het aandragen van verbetervoorstellen hiervoor;
  • In stand houden van veiligheidsvoorzieningen en zo nodig herstellen;
  • Het representatief vertegenwoordigen van Giesbers Servicebouw naar onze opdrachtgevers en hun gebruikers.

Bezit jij deze vaardigheden?

  • Je bent een ervaren Voorman Timmerman die klantvriendelijk is en oplossingsgericht denkt.
  • Je hebt bij voorkeur de primaire en secundaire timmeropleiding / LTS Bouw / VMBO Bouw afgerond, dan wel een brede relevante werkervaring opgedaan.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur E.

Wie zijn wij?

Giesbers Servicebouw is de servicepartner op het gebied van vastgoed voor bedrijven en organisaties. Onze (veelal vaste) opdrachtgevers zijn actief in de segmenten WerkenLerenZorgen en Produceren. Wij staan onze klanten bij van een urgente storing tot een project met een omvang van circa €1,5 mio als het gaat om Verduurzaming, Renovatie, Onderhoud of (kleinschalige) nieuwbouw. De 5 beloftes Giesbers Servicebouw zijn duidelijk waarbij onze persoonlijke manier van werken de belangrijkste is en door onze klanten het meest gewaardeerd wordt.

Giesbers Servicebouw is gevestigd in Wijchen en met name actief in de regio Arnhem en Nijmegen. Waar nodig werken wij nauw samen met ons moederbedrijf Giesbers Ontwikkelen en Bouwen uit Wijchen. Wij zijn complementair aan elkaar en maken gebruik van elkaars diensten en expertise.

We bieden jou een zelfstandige functie in een informele en technische werkomgeving. En daarnaast niet alleen een marktconform salaris, maar ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en andere voorzieningen conform CAO Bouw en Infra.

Enthousiast geworden?

Bel of mail dan mevrouw Hsiao-Fan Hsu (Personeelsfunctionaris) via 024 – 6492811 of hhsu@giesberswijchen.nl We horen graag van je!