Studentenhuisvesting & zorgeenheden Kenniscampus – Ede

Kracht schuilt in snelle en flexibele afhandeling

Sinds de oplevering in 2013 van dit door Giesbers ontwikkelde en gebouwde complex aan de Hoefweg in Ede, verzorgt Giesbers Servicebouw het meerjarig onderhoud. Planmatig en deskundig onderhoud draagt niet alleen bij aan de veiligheid en het gebruikscomfort van de eindgebruiker, maar voorkomt ook kapitaalvernietiging door waardevermindering van het complex.

Wij verzorgen het onderhoud en lossen direct storingen op in de drie afzonderlijke gebouwen waarin in totaal 300 studenten- en zorgeenheden zijn gerealiseerd. 260 studentenwoningen, waarvan Idealis de verhuur en het beheer verzorgt, en 40 woningen voor het RIBW en Kamers met Kansen. Het project Kamers met Kansen, een samenwerking tussen de Gemeente Ede, de CHE (Christelijke Hogeschool Ede) en Welstede, biedt jongeren met problemen thuis, op school of werk een (nieuwe) kans.

Snel en flexibel, heldere communicatie en korte lijnen

In geval van een storing wordt dit door de opdrachtgever bij ons gemeld, waarna wij de afhandeling zo snel mogelijk oppakken. Daarin schuilt onze kracht. Belangrijk vinden wij verder een heldere communicatie met de beheerder van de panden en korte lijnen met opdrachtgever en beheerder. Om onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk en naar volle tevredenheid van beheerder en opdrachtgever te laten verlopen, houden wij met hen kwartaalbesprekingen. Tijdens deze besprekingen worden diverse zaken besproken en afgestemd.

Opdrachtgever
  • Woonstede
Projectfase
  • In uitvoering
Start
  • Doorlopende opdracht sinds 2013