Nooteboom Trailers – Wijchen

Weer van deze tijd door monolithische betonvloer

De vloeren van twee hallen van onze buurman Nooteboom Trailers bestond nog uit zeshoekige klinkers op het zand. Niet meer van deze tijd en ook niet meer geschikt voor de veranderde bedrijfsvoering. Daarom werd gekozen voor een nieuwe monolithische vloer – stevig, draagkrachtig en stabiel – die geschikt is om de metaalbewerkingsstraat met fijn mechanische bewerkingen op te stellen.

Gedurende de werkzaamheden kon Nooteboom tijdelijk ruimte huren van Giesbers Materieel, waarvan het pand ook gelegen is naast Nooteboom. Wij hebben de complete werkzaamheden in onderaanneming laten uitvoeren, waarbij wij verantwoordelijk waren voor de totale coördinatie en daarmee Nooteboom het hele proces uit handen namen. Wij hebben daarvoor nauw samengewerkt met hun technische dienst en onze werkzaamheden afgestemd op hun werkproces. Hierdoor konden hun werkzaamheden gewoon doorgaan en ontstond er geen stagnatie.

Nooteboom Trailers B.V. is een internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. De product range omvat semi-trailers, diepladers, aanhangwagens en semi-diepladers.

Opdrachtgever
  • Nooteboom Trailers B.V.
Projectfase
  • Gerealiseerd
Start
  • 2018