Kantoor – Lunteren

Van kamer tot kantoor

Van een woonhuis in Lunteren hebben wij een kamer en carportoverkapping in opdracht van de bewoners omgetoverd tot kantoorruimte. Het kamergedeelte is nu een ontvangstruimte met balie. Vanuit hier is een doorgang gemaakt naar de overkapping met het nieuwe kantoordeel.

Op de vierde foto is de oude situatie te zien. De overkapping is aan de voorzijde iets uitgebreid en aan de binnenzijde helemaal geïsoleerd met behulp van een voorzetwand. De vloer is op diepte uitgegraven en voorzien van een betonvloer met isolatie. Aan de voorgevel zijn de twee kozijnen vervangen door één groot kozijn met een toegangsdeur. Het kantoorgedeelte heeft een erkerkozijn gekregen. Onze partner Hubbers interieurmakers heeft meubelmaatwerk voor het kantoor gemaakt. Tot slot zijn alle wanden en plafonds gestukt en vlak afgewerkt.

Opdrachtgever
  • Added Value Fiscaal Juristen
Oplevering
  • 2019
Overige partijen
  • Hubbers interieurmakers
Start
  • 2019