Met nieuwe luchtbehandelingskast renovatie dak gerechtsgebouw Zutphen afgesloten

Met nieuwe luchtbehandelingskast renovatie dak gerechtsgebouw Zutphen afgesloten

Een nieuwe opdracht voor het gerechtsgebouw in Zutphen, een locatie van de rechtbank Gelderland; voorbereidende werkzaamheden voor een nieuwe luchtbehandelingskast op het dak van dit monumentale gebouw. Samen met onze installatiepartner Unica hebben we vorige week de nieuwe kast op het dak gehesen. Hiermee sluiten we onze renovatiewerkzaamheden in Zutphen (voorlopig) af.

Eerder al werkten we aan de grootschalige renovatie van het dak van het gerechtsgebouw, waarbij we in samenwerking met Van Rosmalen Dakbedekkingen de isolatie en dakbedekking vervangen hebben door hoogwaardige, beter isolerende platen en bitumendakbedekking. Een uitdagend project vanwege de vele hoogteverschillen in het dak, daarmee samenhangende aansluitingen op de gevels en door de aanwezige klimaatinstallaties op het dak.

Alles tezamen was dit de afgelopen maanden een mooi, omvangrijk renovatieproject in het pittoreske Zutphen. Op dit moment werken we nog aan de laatste puntjes op de i.

Goede communicatie van groot belang

Al onze werkzaamheden hebben we gedaan in samenspraak met de rechtbank en die zo afgestemd dat de bedrijfsvoering van de rechtbank gewoon door kan gaan en de medewerkers en bezoekers zo min mogelijk hinder ondervonden. Hierbij was goede en tijdige communicatie voor ons prioriteit.

Raamcontract

Deze opdracht voor de rechtbank Gelderland maakt deel uit van het raamcontract dat het Rijksvastgoedbedrijf met Giesbers Servicebouw gesloten heeft voor de ‘bundel’ Projectmatige werken tot 1,5 miljoen euro in de regio Gelderland-Flevoland.