Bekende ‘witte boerderij’ wordt dierenartsenpraktijk

Bekende ‘witte boerderij’ wordt dierenartsenpraktijk

Deze week heeft Giesbers Servicebouw opdracht gekregen voor de bouwkundige werkzaamheden aan de bekende witte boerderij aan de Woeziksestraat in Wijchen. Dit pand wordt de nieuwe locatie van Dierenartsenpraktijk Wijchen. De opdracht is ons gegund doordat wij in het voortraject kritisch hebben meegedacht en met betere én goedkopere alternatieven zijn gekomen ten opzichte van het oorspronkelijke plan.

Dierenarts Sarah Dekker: “Met het team van drie dierenartsen en drie paraveterinairen zijn we uit het pand aan de Balgoyseweg gegroeid. Met gepaste trots zetten wij de praktijk voort in de witte boerderij. Deze charmante boerderij wordt in ere hersteld en gaat een belangrijke maatschappelijke functie vervullen.”

Spreek- en operatiekamers, tandheelkunde- en röntgenruimte

Het aanzicht van het pand blijft gehandhaafd maar intern worden diverse nieuwe ruimtes gecreëerd voor de behandeling van huisdieren. Naast diverse spreekkamers komen er een operatiekamer, een tandheelkunderuimte en een röntgenruimte.

Dierenartsenpraktijk Wijchen

Dierenartsenpraktijk Wijchen is al ruim 60 jaar een begrip in Wijchen en omgeving. Wij gaan vanaf eind april/begin mei beginnen met de verbouwing. Ook worden er parkeerplaatsen aangelegd. Na de zomer wordt de bekende witte boerderij aan de rotonde als dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in gebruik genomen met een aparte behandelruimte voor paarden, geiten en schapen. Ook voor niet-Wijchenaren, de praktijk heeft veel klanten in Nijmegen, heel gemakkelijk te bereiken via de snelweg.