Renovatie

Renovatie is van alle tijden en blijft uitdagend werk. Ook voor het renoveren (en verbouwen) van uw pand bent u bij Giesbers Servicebouw aan het juiste adres.

De wereld om ons heen verandert. Dit heeft ook gevolgen voor uw bedrijfsvoering. Leidend daarbij is uw primaire proces op het gebied van werken, leren, zorgen of produceren. Uw vastgoed moet aangepast worden aan deze veranderingen. Wij zien het als onze taak om bedrijven en organisaties hier bewust van te maken en hen te stimuleren de daarvoor benodigde aanpassingen te realiseren.

Persoonlijk en dichtbij

Wij vinden het persoonlijke aspect heel belangrijk en zullen ons altijd blijven realiseren dat we te gast zijn. Veel renovatiewerkzaamheden vinden immers plaats terwijl uw pand (gedeeltelijk) in gebruik blijft. Dit vraagt om een team dat op elkaar is ingespeeld en respectvol met de omgeving omgaat. Niet alleen het uitvoeringsproces moet goed verlopen, de communicatie voorafgaand aan en tijdens de uitvoering is minstens zo belangrijk. Evenals de begeleiding van de gebruikers tot en met ingebruikname. Ook na oplevering van het project nemen wij onze verantwoordelijkheid en zetten wij indien nodig nazorg in.

Voor de renovatie van grootschalige projecten, zoals de renovatie van het Erasmusgebouw van de Radboud Universiteit, verwijzen wij u graag door naar de Renovatie- en Transformatietak van Giesbers Ontwikkelen en Bouwen. Zij zijn hier optimaal voor ingericht. Giesbers Servicebouw en Giesbers Ontwikkelen en Bouwen zijn complementair aan elkaar en maken gebruik van elkaars diensten en expertise.