Projectcoördinator (m/v)

Ben jij een echte teamspeler?

Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers met hun bestaande bedrijfshuisvesting kunnen meebewegen met een steeds sneller veranderende, dynamische markt en een wereld die continu in beweging is. En daar hebben we een nieuwe teamspeler bij nodig.

Wil je betrokken zijn op het gebied van verduurzaming, renovatie en (meerjarig) onderhoud op diverse locaties van onze opdrachtgevers? En ben je op zoek naar een uitdagende allround functie, waarbij je de spil bent binnen het vaste team en het aanspreekpunt voor onze klanten, in een dynamische en inspirerende werkomgeving met leuke en enthousiaste collega’s? Dan zien wij jou graag als Projectcoördinator (32-40 uur) binnen ons team!

Wat ga je doen?

Als projectcoördinator ben je van A tot Z eindverantwoordelijk voor projecten en werkzaamheden van Giesbers Servicebouw, vanaf de beginfase tot en met de oplevering en eventuele nazorg. Hieronder de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden voor deze functie voor je op een rijtje:

  • Je hebt dagelijks contact met je klant (opdrachtgever) en gebruiker(s).
  • Je geeft leiding en sturing aan het projectteam.
  • Je adviseert je klant kundig en duidelijk over kosten, kwaliteit en alternatieven in het project.
  • Je doet opnames van (potentiële) projecten en werkt deze uit in een passende aanbieding.
  • Je bereidt vervolgens het werk voor, verzorgt de inkoop en weet logistieke uitdagingen op een goede wijze te organiseren en te plannen. Onder leiding van een uitvoerder/werkvoorbereider of een voorman wordt een project gebouwd, maar jij houdt een oogje in het zeil en bewaakt gedurende het hele proces de financiën, planning en kwaliteit.
Wie zoeken wij?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en dus ook naar creatieve, gedreven collega’s. Wij geloven dat we het alleen samen proactief én slagvaardig goed voor onze klant kunnen doen en zoeken daarom een echte teamspeler, die gericht is op een goede samenwerking met collega’s, klanten en partners om samen verder te komen. Jij bent het gezicht van Giesbers Servicebouw naar onze klanten. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je oog hebt voor de klant, enthousiast, servicegericht en flexibel bent, creatief meedenkt in oplossingen, passie hebt voor je vak en dat uitstraalt. Je vindt het leuk om in diverse projectsamenstellingen samen te werken. Je vindt het fijn dat er bij ons geen hokjescultuur bestaat en we een platte organisatiestructuur hebben waarbij je zelf veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt.

Je beheerst daarnaast de competenties: ondernemerschap, samenwerken, communicatief vermogen, klantgerichtheid en initiatiefrijk.

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau met studierichting Bouwkunde (of gelijkwaardig) en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met relevante softwarepakketten voor calculeren (bijvoorbeeld Ibis-Trad) en plannen (Asta of MS Project) is een pré.

Wie zijn wij?

Giesbers Servicebouw is de servicepartner op het gebied van bestaand vastgoed voor bedrijven en organisaties. Onze (veelal vaste) opdrachtgevers zijn actief in de segmenten WerkenLerenZorgen en Produceren. Wij staan onze klanten bij van een urgente storing tot een huisvestingsvraagstuk op het gebied van verduurzaming, renovatie en (meerjarig) onderhoud. De 5 beloftes van Giesbers Servicebouw zijn duidelijk waarbij onze persoonlijke manier van werken de belangrijkste is en door onze klanten het meest wordt gewaardeerd.

Giesbers Servicebouw is gevestigd in Wijchen en met name actief in de regio Arnhem en Nijmegen. Waar nodig werken wij nauw samen met ons moederbedrijf Giesbers Ontwikkelen en Bouwen uit Wijchen. Wij zijn complementair aan elkaar en maken gebruik van elkaars diensten en expertise.

Waarom kiezen voor Giesbers?

Ontmoeten, verbinden en samenwerken
Onze bedrijfscultuur is persoonlijk, open en informeel, nuchter, kwaliteitsbewust en positief kritisch. We zijn oprecht betrokken en geïnteresseerd in onze opdrachtgevers, samenwerkingspartners en elkaar. We hebben geen vaste werkplekken, maar een open werkomgeving die informele ontmoetingen stimuleert, samenwerking aanmoedigt, korte looplijnen biedt en tegelijkertijd voldoende bel- en concentratieplekken. Kortom: een werkomgeving die verbindt.

Alle ruimte om te groeien
Ons doel is dat jij je werk met plezier, betrokken en gemotiveerd kunt doen. Wat naar onze mening vooral het geval is als je je voldoende voelt uitgedaagd. Je krijgt bij ons de kans echt een bijdrage aan onze bedrijfsdoelen te leveren en eigen initiatief en ondernemerschap worden gestimuleerd.

We snappen hoe belangrijk het is toegevoegde waarde te kunnen leveren. Als organisatie en als mens. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. Vandaar ons interne coachingsbeleid gericht op jouw verdere ontwikkeling. En we bieden je de mogelijkheid van een traject op het gebied van begeleiding, opleiding en loopbaanplanning als je dat wilt.

We bieden jou een zelfstandige functie in een informele omgeving. Je krijgt een (elektrische) auto van de zaak en flexibiliteit om je werktijden in te delen waaronder het (gedeeltelijk) thuiswerken behoort. En daarnaast ontvang je niet alleen een marktconform salaris, maar ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en andere voorzieningen conform CAO Bouw en Infra.

Enthousiast geworden?

Spreekt dit je aan en herken jij jezelf in onze vacature? Stuur dan je CV met een (korte) motivatie aan mevrouw Hsiao-Fan Hsu (Personeelsfunctionaris) hhsu@giesberswijchen.nl, onder vermelding van ‘vacature Projectcoördinator’. We zien je sollicitatie graag tegemoet!