Cleanrooms NXP Semiconductors

Meerjarig specialistisch onderhoud

NXP maakt producten voor onder meer de auto-industrie. Om deze producten te mogen leveren gelden hoge eisen met betrekking tot de kwaliteit hiervan. Daarom moet niet alleen de kwaliteit van het personeel van NXP gewaarborgd zijn, maar moeten bedrijven die werkzaamheden verrichten in de cleanroom deze hoge kwaliteitseisen ook kunnen waarborgen. Giesbers behoort sinds 1963 tot de huisaannemers van NXP Nijmegen.

Specifieke veiligheidseisen

Al onze mensen die hier werken zijn op de hoogte van de eisen die gesteld worden in een cleanroom. Hiervoor gelden namelijk scherpe veiligheidsprocedures. Om de hoeveelheid stof zo veel mogelijk te beperken wordt er zeer secuur gewerkt, in speciale pakken. NXP heeft ervoor gekozen Giesbers in te schakelen voor het onderhoud van de cleanroom op basis van de zeer positieve ervaringen met ons sinds het begin van onze samenwerking. Ook zijn wij goed op de hoogte van de strenge regelgeving en specifieke veiligheidseisen van NXP. Wij mogen ons dan ook specialist in het werken in geconditioneerde ruimtes noemen.

Cleanrooms

Wij werken dit jaar 60 jaar (!) voor NXP en hebben al bijna 30 jaar ervaring met het onderhouden van cleanrooms: 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar om calamiteiten, onderhoud en/of storingen in de cleanroom of de aanliggende delen op te lossen c.q. te begeleiden, bijvoorbeeld door het plaatsen van stofwanden. Daarnaast zijn wij in staat mee te denken over vernieuwingen en veranderingen die NXP wil doorvoeren in de cleanrooms. Wij worden direct betrokken bij deze wijzigingen, zodat wij een en ander bouwkundig kunnen managen op een voor beide partijen efficiënte manier.

Interne verbouwingen en verhuizingen

Daarnaast veranderen panden op het NXP-terrein met enige regelmaat van functie en gebruikers. Wij faciliteren NXP hierbij naast het onderhoud door het aanpassen van deze panden aan de huidige tijd met interne verbouwingen, herinrichting van verdiepingen en verhuizingen.

Opdrachtgever
  • NXP Semiconductors
Projectfase
  • In uitvoering
Start
  • doorlopende opdracht sinds 1986