Werkvoorbereider

Giesbers Servicebouw is volop in ontwikkeling en wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe Werkvoorbereider! Ben jij of ken jij onze nieuwe collega die creatief meedenkt in oplossingen, klantgericht én commercieel is? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

De Werkvoorbereider is verantwoordelijk voor alle voorbereidende werkzaamheden op logistiek en bouwtechnisch gebied in de voorbereidings- en uitvoeringsfase van een project van Giesbers Servicebouw. Je moet daarbij denken aan:

  • het uitwerken van effectieve en gedetailleerde werkmethoden op basis waarvan de uitvoering van het project zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden;
  • het ondersteunen van de projectcoördinator en/of uitvoerder bij het bepalen van de bouwplaatsinrichting, inzet van materieel, inzet van onderaannemers en eigen personeel en inkoop van materialen;
  • het maken van de diverse planningen, zoals een overall-planning, personeelsplanning, materieelplanning, termijnschema’s e.d.

Waarom jij?

Wij zijn op zoek naar een collega die creatief meedenkt in oplossingen, klantgericht én commercieel is. Voor deze functie verwachten wij minimaal HBO werk- en denkniveau, studierichting bouwkunde, actuele kennis en vaardigheden op deskundigheidsgebied en functieniveau. En minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, het liefst binnen onderhoudsprojecten, maar ook de kleinere nieuwbouwprojecten.

Ervaring met de softwareapplicaties die nodig zijn voor het uitoefenen van de functie en affiniteit met werken in een BIM-omgeving zijn een pré.

Verder vinden wij het belangrijk dat je praktisch bent ingesteld, goed kunt plannen en organiseren en in staat bent snel te schakelen.

Waarom wij?

Onze bedrijfscultuur is nuchter, open en informeel, kwaliteitsbewust en positief kritisch. We zijn oprecht betrokken en geïnteresseerd in onze opdrachtgevers, samenwerkingspartners en elkaar. Wij vinden het belangrijk dat je je werk met plezier, betrokken en gemotiveerd kunt doen. Wat naar onze mening vooral het geval is als je je voldoende voelt uitgedaagd.

Wij bieden je een gevarieerde zelfstandige functie in een informele en technische omgeving. Ons interne coachingsbeleid is er op gericht om je de kans te geven je steeds verder te ontwikkelen. Giesbers Servicebouw biedt jou dus niet alleen een marktconform salaris, maar ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en andere voorzieningen.

Enthousiast geworden?

En voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV met een (korte) motivatie aan mevrouw Hsiao-Fan Hsu (personeelsfunctionaris) HHsu@giesberswijchen.nl, onder vermelding van vacature Werkvoorbereider Servicebouw. We zien je sollicitatie graag tegemoet.