Werkorganisator Renovatie (vaste klantlocatie)

Ben jij een werkorganisator met een passie voor bestaand vastgoed? Wil jij werken aan uitdagende en afwisselende projecten/klussen op het gebied van renovatie, restauratie en onderhoud op een vaste klantlocatie in Nijmegen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Werkorganisator Renovatie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van projecten op een vaste klantlocatie in Nijmegen. Geen dag is hetzelfde. Je bent het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, zoals de opdrachtgever, de klant, de leveranciers, de onderaannemers, de uitvoerder en de projectcoördinator. Je zorgt voor een goede planning, een efficiënte inkoop, een heldere communicatie en een nauwkeurige administratie. Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en het budget van de projecten. Je denkt mee over verbeteringen en innovaties.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding in de richting van bouwkunde of een vergelijkbare opleiding.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als werkorganisator of werkvoorbereider in de bestaand vastgoed.
  • Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving, normen en voorschriften op het gebied van bestaand vastgoed.
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent klant- en resultaatgericht, flexibel en stressbestendig.

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn Giesbers Servicebouw, een toonaangevend bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in renovatie, transformatie en verduurzaming van bestaand vastgoed. Wij werken met onze opdrachtgevers aan een langdurige samenwerking en zijn actief in de sectoren (Semi)Overheid, Maatschappelijk (onderwijs en zorg), Zakelijke utiliteit en Industrie. Wij dragen bij aan hun continuïteit en succes door het up-to-date houden van hun (bestaande) vastgoed. Wij geloven in de kracht van samenwerken, kwaliteit leveren en tevreden klanten. En niet onbelangrijk, we hebben lol in wat we doen.

We bieden jou een zelfstandige, afwisselende functie in een professionele organisatie die blijft groeien. Je krijgt de kans om je talenten te ontplooien en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Naast een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je een pensioenregeling bij BPF Bouwpensioen. Verder bieden wij een informele werksfeer waarin jouw inzet en enthousiasme gewaardeerd worden binnen een hecht team.

Enthousiast geworden?

Bel of mail dan mevrouw Hsiao-Fan Hsu (Personeelsfunctionaris) via  0246492811 of hhsu@giesberswijchen.nl (o.v.v. Werkorganisator Renovatie (vaste klantlocatie)). We horen graag van je!

Heb je nog vragen? Bel dan met Hubert-Jan van den Brink, Hoofd Servicebouw. Hij vertelt je graag meer.