Voorman Timmerman / Voorvrouw Timmervrouw

Passie voor het ambacht en
oog voor je omgeving? Dan is dit jouw baan!

Als Voorman Timmerman / Voorvrouw Timmervrouw ben je het aanspreekpunt op de bouwplaats, stuur je de onderaannemers aan en verricht je alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden. Je werkt hierbij nauw samen met de Projectcoördinator en de Werkvoorbereider/Uitvoerder.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het aan de hand van documenten en tekeningen zelfstandig verrichten van alle voorkomende timmerwerkzaamheden op een project;
  • Het aansturen van de onderaannemers op de bouwplaats;
  • Alert zijn op mogelijkheden om het werk gemakkelijker, eenvoudiger, beter en/of veiliger uit te voeren en het aandragen van verbetervoorstellen hiervoor;
  • In stand houden van veiligheidsvoorzieningen en zo nodig herstellen;
  • Het representatief vertegenwoordigen van Giesbers Servicebouw naar onze opdrachtgevers en hun gebruikers.
Bezit jij deze vaardigheden?
  • Je bent een ervaren Voorman Timmerman / Voorvrouw Timmervrouw die klantvriendelijk is en oplossingsgericht denkt.
  • Je hebt bij voorkeur de primaire en secundaire timmeropleiding / LTS Bouw / VMBO Bouw afgerond, dan wel een brede relevante werkervaring opgedaan.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur E.

Afbeelding bovenaan van Freepik

Wie zijn wij?

Giesbers Servicebouw is dé partner op het gebied van bestaand vastgoed. Onze opdrachtgevers – met wie wij langdurig samenwerken – zijn bedrijven en organisaties die actief zijn in de segmenten (Semi)Overheid, Maatschappelijk (onderwijs en zorg), Zakelijke Utiliteit en Industrie. Wij staan onze klanten bij van serviceverzoeken tot projecten op het gebied van Verduurzaming, Renovatie & Verbouw, (Meerjarig) Onderhoud of Uitbreiding van bestaand vastgoed. De beloftes van Giesbers Servicebouw zijn helder waarbij onze persoonlijke manier van werken de basis is.

We bieden jou een zelfstandige functie in een informele en technische werkomgeving. En daarnaast niet alleen een marktconform salaris, maar ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en andere voorzieningen conform CAO Bouw en Infra.

Enthousiast geworden?

Bel of mail dan mevrouw Hsiao-Fan Hsu (Personeelsfunctionaris) via 024 – 6492811 of hhsu@giesberswijchen.nl We horen graag van je!