Woning Heelsum - Heelsum

Verduurzaming en renovatie gebouwschil

https://www.giesbersservicebouw.nl/sites/default/files/styles/large/public/projecten-img/_mg_7053_large.jpg?itok=1PvoqABH
https://www.giesbersservicebouw.nl/sites/default/files/styles/large/public/projecten-img/_mg_7063_large.jpg?itok=zKQsXbXU
https://www.giesbersservicebouw.nl/sites/default/files/styles/large/public/projecten-img/_mg_7070_large.jpg?itok=K8Lw0WvS
https://www.giesbersservicebouw.nl/sites/default/files/styles/large/public/projecten-img/_mg_7073_large.jpg?itok=lkje7Czf
https://www.giesbersservicebouw.nl/sites/default/files/styles/large/public/projecten-img/_mg_7088_large.jpg?itok=mX88CKN1
https://www.giesbersservicebouw.nl/sites/default/files/styles/large/public/projecten-img/_mg_7084_large.jpg?itok=ZvdSD8QN

De bestaande 'schil' van deze woning uit 1968, die eerder een winkel was geweest, bestond uit enkelsteensmuren en slechts een gedeelte spouwmuur en het bestaande dak was ongeïsoleerd.

Wij hebben hier een totale renovatie van de schil doorgevoerd met het aanpakken van de gevel met gevelstukwerk, overstekken met goten en kozijnen van Tricoya-hout en triple glas. De woning heeft een warmte-terugwininstallatie gekregen voor een goede balansventilatie. Het warmwater wordt met behulp van een heatpipe geregeld. 

Projectfase

Gerealiseerd

Opdrachtgever

Particulier

Architect

E-novatiewinkel

Start

2018

Oplevering

2018