Circulaire verbouwing kantoor Giesbers

Het kantoor van Giesbers Ontwikkelen en Bouwen in Wijchen wordt verbouwd. Giesbers vindt dat zij als ontwikkelende bouwer én ondernemer een belangrijke rol te vervullen heeft als het gaat om een circulaire benadering van bedrijfshuisvesting. Voor de verbouwing van het kantoor zijn medewerkers betrokken en gestimuleerd mee te denken en ideeën te verzamelen voor het zo veel mogelijk circulair verbouwen van hun werkomgeving. Een mooie opdracht voor Giesbers Servicebouw. Wij begeleiden het gehele project, coördineren de inzet van partners, huizen in en uit en regelen de ICT. Uiteraard met zo min mogelijk overlast voor de gebruikers. Want het kantoor blijft tijdens de gehele verbouwing in gebruik. Het totale traject kent drie fases. Lees meer.

Ook gebruikmaken van onze service en dienstverlening op dit vlak? Neem dan contact met ons op.

https://www.giesbersservicebouw.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/overzicht.jpg?itok=DX_rVipS
https://www.giesbersservicebouw.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/concentratieplek.jpg?itok=QELkxJs_
https://www.giesbersservicebouw.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/mart.jpg?itok=P9B8Vu-X
https://www.giesbersservicebouw.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/pantry.jpg?itok=Bhz5Rcfi
https://www.giesbersservicebouw.nl/sites/default/files/styles/large/public/nieuwsafbeeldingen/20190226_140624_liggend.jpg?itok=BMdLQAE5