Duurzaam

Duurzaam verbouwen? Daar steken we graag wat extra energie in. Een duurzaam gebouw vraagt om een innovatieve manier van denken. Onze jarenlange ervaring op dat gebied helpt u verantwoorde keuzes te maken.

Dat we moeten verduurzamen is inmiddels wel bekend. Iedereen zal op zijn manier een steentje moeten bijdragen. Dit heeft gevolgen voor uw vastgoed. Ook hier moet een verduurzamingsslag gemaakt worden waarbij Giesbers Servicebouw u graag van dienst is. We richten ons onder meer op:

  • Energetische labelverbeteringen voor kantoren (eis: Label C in 2023)
  • Bouwkundige aanpassingen als gevolg van installatievervangingen
  • ‘Frisse Scholen’ waarbij eisen gesteld worden aan de energiezuinigheid en het binnenmilieu in de klassen

 

Meest efficiënte duurzaamheidsoplossingen

Graag zoeken wij samen met u naar de meest efficiënte duurzaamheidsoplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van gebruikscomfort en toe te passen materialen, maar ook op terugverdientijden en onderhoudskosten. Wij helpen u een scherp inzicht te krijgen in welke voordelen u dit oplevert. Hierbij kijken we naar de voor uw situatie meest geëigende en energiebesparende oplossingen. Het is goed om te weten dat we ook zelf als organisatie onze verantwoordelijkheid ten opzichte van mens, maatschappij en milieu zeer serieus nemen.

 

Verandering begint bij jezelf

Natuurlijk denken we niet alleen mee over de duurzaamheid van uw project, maar proberen we als onderneming ook zelf zo veel mogelijk het milieu te ontzien. Onder meer door onze bedrijfsprocessen zo in te richten dat verspilling van grondstoffen wordt tegengegaan. Binnen Giesbers is er veel aandacht voor duurzaamheid en het zo veel mogelijk terugdringen van milieubelastende activiteiten. Verandering begint tenslotte bij jezelf en dus binnen je eigen organisatie.